What's new
Carbonite

Welcome to Carbonite! Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Error 1312 - Azure DevOps Pipeline Release

Status
Not open for further replies

K4KMAK3R

Member
Rating - 100%
20   0   0
Joined
May 16, 2018
Messages
294
Reaction score
54
Points
585
Age
22
Location
Durbanville, Cape Town
Hi Carbies

I have never done this before but can assist me in fixing this issue.

I am stuck and can’t get us to deploy our developed site from Azure DevOps using the pipelines due to the SSL error 1312 with our self singed certificate as well as with a paid certificate.

I have been struggling over a week now and this is just becoming more frustrating.

Solutions I have tried that have been have been found:

1. The certificate should be add to Local Machine Personal, the solution states adding it to your Root container as well. (Not working as a solution)

2. Remove the certificate Unique Container Name file in the corresponding location and run a repair command in powershell (not working as well)

Any help would be greatly appreciated.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

K4KMAK3R

Member
Rating - 100%
20   0   0
Joined
May 16, 2018
Messages
294
Reaction score
54
Points
585
Age
22
Location
Durbanville, Cape Town
More details please.

what site is it?
where are you deploying?
Hosted or private agent?
The site runs in IIS
Deploying from DevOps to Windows 2012 Server Standard using IIS 8.0
Not sure what you mean with this : Hosted or private agent? We hosted the server at our office
 

dalion619

Lurker
Rating - 100%
41   0   0
Joined
Oct 7, 2013
Messages
514
Reaction score
71
Points
1,185
Location
Norwood, Gauteng
The site runs in IIS
Deploying from DevOps to Windows 2012 Server Standard using IIS 8.0
Not sure what you mean with this : Hosted or private agent? We hosted the server at our office
Is everything on-prem?
 

K4KMAK3R

Member
Rating - 100%
20   0   0
Joined
May 16, 2018
Messages
294
Reaction score
54
Points
585
Age
22
Location
Durbanville, Cape Town

K4KMAK3R

Member
Rating - 100%
20   0   0
Joined
May 16, 2018
Messages
294
Reaction score
54
Points
585
Age
22
Location
Durbanville, Cape Town

dalion619

Lurker
Rating - 100%
41   0   0
Joined
Oct 7, 2013
Messages
514
Reaction score
71
Points
1,185
Location
Norwood, Gauteng

K4KMAK3R

Member
Rating - 100%
20   0   0
Joined
May 16, 2018
Messages
294
Reaction score
54
Points
585
Age
22
Location
Durbanville, Cape Town

K4KMAK3R

Member
Rating - 100%
20   0   0
Joined
May 16, 2018
Messages
294
Reaction score
54
Points
585
Age
22
Location
Durbanville, Cape Town
It was working



It worked a while back so I don't see the need to redo the WebDeploy, the error occurs only when the SSL certificate needs to be put in place

Thanks for trying @dalion619
 

dalion619

Lurker
Rating - 100%
41   0   0
Joined
Oct 7, 2013
Messages
514
Reaction score
71
Points
1,185
Location
Norwood, Gauteng
It was working



It worked a while back so I don't see the need to redo the WebDeploy, the error occurs only when the SSL certificate needs to be put in place
So unrelated to DevOps?
 

K4KMAK3R

Member
Rating - 100%
20   0   0
Joined
May 16, 2018
Messages
294
Reaction score
54
Points
585
Age
22
Location
Durbanville, Cape Town

K4KMAK3R

Member
Rating - 100%
20   0   0
Joined
May 16, 2018
Messages
294
Reaction score
54
Points
585
Age
22
Location
Durbanville, Cape Town

K4KMAK3R

Member
Rating - 100%
20   0   0
Joined
May 16, 2018
Messages
294
Reaction score
54
Points
585
Age
22
Location
Durbanville, Cape Town
Got it sorted, finally.

Thanks though
 
Status
Not open for further replies

Top Donors

$210.00
$185.00
$155.00
$113.00
Top