Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 103

Thread: AS SSD Results

  1. #21
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    PTA/Sabie
    Posts
    728
    Mentioned
    4 Post(s)

    Re: AS SSD Results

    Chipset: Intel Z77 (Gigabyte G.1 M3)
    SSD: OCZ Vertex 3 60GB (SATA3)
    Firmware: Stock
    OS: Windows 7 x64

    I ran both...

    AS:
    AS.jpg

    ATTO:
    ATTO.jpg

    |Oj0: Behave and you need never see my little friend|

  2. #22
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Cape Town
    Posts
    511
    Mentioned
    26 Post(s)

    Re: AS SSD Results

    Chipset: Intel Z77 (ECS)
    SSD: OCZ Vertex 4 120GB (SATA3)
    Firmware: Stock
    OS: Windows 7 x64

    AS SSD Benchmark - Vertex4 Z77.jpg

    Howcome some say ATA and others SCSI?

  3. #23
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    306
    Mentioned
    2 Post(s)

    Re: AS SSD Results

    Chipset: Z77
    SSD: Intel 520 240GB SATA3
    Firmware: 400i
    OS: Windows 7 x64 sp1

    as-ssd-bench INTEL SSDSC2CW24 2012.05.24 05-24-48 PM.png

    And this:

    Capture.jpg
    Last edited by jl10101; 24-05-2012 at 05:37 PM. Reason: Add ATTO bench
    MSI Z77-GD65 | Intel 520 240Gb | Core i5 2500K 4Ghz | Thermalright Silver Arrow | 16Gb DDR3 | GTX 460 1Gb SLI | Silverstone ST70F | Win 7 64

  4. #24
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Johannesburg
    Age
    26
    Posts
    444
    Mentioned
    7 Post(s)

    Re: AS SSD Results

    Chipset: Intel Z77
    SSD: OCZ Vertex 4 128GB
    Firmware: 1.5
    OS: Windows 7 SP1 x64

    SSD results.jpg

    This is after a clean install and a few applications and games installed.
    Intel i3 7100 || Asrock B250M-HDV || Samsung 850 Evo 250GB || 8GB G.Skill Ripjaws V DDR4-2666 || Asux Xonar DX
    SeaSonic X760 || Fractal Design Node 804

  5. #25
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Port Elizabeth
    Age
    33
    Posts
    424
    Mentioned
    33 Post(s)

    Re: AS SSD Results

    I had similar results to your PsyClown but loaded the iastor drivers and it went up by around 60-70 points

  6. #26
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Johannesburg
    Age
    26
    Posts
    444
    Mentioned
    7 Post(s)

    Re: AS SSD Results

    Quote Originally Posted by reaper84 View Post
    I had similar results to your PsyClown but loaded the iastor drivers and it went up by around 60-70 points
    What exactly is that and where can I get it from? Please do tell me more!
    Intel i3 7100 || Asrock B250M-HDV || Samsung 850 Evo 250GB || 8GB G.Skill Ripjaws V DDR4-2666 || Asux Xonar DX
    SeaSonic X760 || Fractal Design Node 804

  7. #27
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    on a wine farm between Stellenbosch and Somerset West
    Age
    25
    Posts
    545
    Mentioned
    0 Post(s)

    Re: AS SSD Results

    Has anybody else had bad speeds on a Rampage 4 extreme?

    Getting speeds of 200-220 MAX on an agility drive at my cousins palce???

  8. #28
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Umhlanga / DBN
    Posts
    233
    Mentioned
    4 Post(s)

    Re: AS SSD Results

    Quote Originally Posted by PsyCLown View Post
    Chipset: Intel Z77
    SSD: OCZ Vertex 4 128GB
    Firmware: 1.5
    OS: Windows 7 SP1 x64

    SSD results.jpg

    This is after a clean install and a few applications and games installed.
    wow this is good speeds for vertex4? why is everyone else having such bad speeds? yours looks more normal to me lol!

    any settings you changed?
    Apple fanatic!

  9. #29
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Johannesburg
    Age
    26
    Posts
    444
    Mentioned
    7 Post(s)

    Re: AS SSD Results

    Quote Originally Posted by unnamed View Post
    wow this is good speeds for vertex4? why is everyone else having such bad speeds? yours looks more normal to me lol!

    any settings you changed?
    Seems as if most are not running on Firmware 1.5, I believe that makes a big difference...
    Apart from that - not really. Normal old SATA cable from I think an Asus P5K mobo and the drive is obviously connected to a SATA 3 port and running it in AHCI and not IDE or RAID.

    The 1.5 on the result screenshot, above the msahci seems to be the firmware version just BTW
    Intel i3 7100 || Asrock B250M-HDV || Samsung 850 Evo 250GB || 8GB G.Skill Ripjaws V DDR4-2666 || Asux Xonar DX
    SeaSonic X760 || Fractal Design Node 804

  10. #30
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Port Elizabeth
    Age
    33
    Posts
    424
    Mentioned
    33 Post(s)

    Re: AS SSD Results

    Here is my thread I started over at overclock.net

    Sean Webster is a legend

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •